Agder VW Klubb

Marked => Til Salgs => Emne startet av: larsstea på Januar 13, 2014, 10:46:23Tittel: 1963 "Racerbilen" til salgs
Skrevet av: larssteaJanuar 13, 2014, 10:46:23
Da jeg ikke lenger har garasje til bilen og ikke kommer til å ha det på lenge tror jeg det er like greit jeg selger den så den får godt stell de neste årene også. Har brukt den som nummer to bil i to år nå,
og driftsikkerheten har det ikke vært noe å si på. Alt av slitasjedeler er byttet ut med nytt (lager osv), og jeg kjøpte deler for ca 30-40k rett før jeg satte skilt på den. Den er også fri for dyp rust, men det er nok kommet litt overflate rust bla under, siden den ikke er tectylbehandlet. Det eneste som ikke er gjort av teknisk er at jeg ikke har installert wire til varmespjelene og det ene dørtrekket er ikke på. I tillegg trener gasswiren litt smøring. Bygget om til 12v og har nyoverhalet starter fra SveinT. Til og med foring til giroverføringen inni kanalen (den lille til noen få kroner som gjør giringen tight) er byttet. Bør kjøpes av noen som er flinke til å pusse og lakke (elller vil betale noen for å gjøre det), for det er ikke jeg.. finishen er ikke superfin. Har nye glassfiberskjermer foran til den som heller ikke er lakkert.

Kan også levere med en 1600 AS motor som jeg ikke trenger lenger. Det står en 1200 i nå.

Har ikke noen ide om hvor mye den er verdt, men det er i alle fall et veldig godt utgangspunkt for å få en kul og strøken bil  :)

Send meg en PM hvis du er interessert  :)

Tråden jeg har på vwnorgeforumet:

http://www.vwnorge.no/index.php/topic,38392.msg478852.html#msg478852

Tråden på Agder-forumet:

http://www.agdervwklubb.com/forum/index.php?topic=2152.0

Tenkte jeg skulle prøve vw forum først før jeg la den på finn.no. Hvis noen har en formening om hvor mye jeg kan prøve å få for den på finn, så er jeg takknemlig for innspill :)


Tittel: Sv: 1963 "Racerbilen" til salgs
Skrevet av: FrodeJanuar 20, 2014, 01:06:02
Lykke til med salget!
Kanonstilig utseende du har fått til.
Har tatt meg vann over hodet på prosjekter her, ellers.... :-)